У мережі показали фото чергового "героя парковки" в центрі Києва, який залишив автомобіль на пішохідному переході і добряче попсував нерви перехожим.

Про це стало відомо з інформації та фото, опублікованих у спільноті "Київ Оперативний".

"З 9 ранку стоїть красень на Mercedes на Богдана Хмельницького, 44. У поліцію зателефонував як тільки побачив - ніякої реакції", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Розлючені кияни закликали здійснювати "самосуд" над автомобілями в подібних випадках, адже поліція на подібні порушення реагувати не поспішає.

Нагадаємо, у Дніпрі перехожі зафіксували на відео, як розлючений чолов'яга намагався розбити дороговартісний Porsche Cayenne палицею, а потім переключився на інші автомобілі. Про це повідомив телеканал "Відкритий".

Ймовірно чоловік був невдоволений тим, що машини були припарковані на тротуарі і заважали пішоходам, тому почав бити палицею Porsche Cayenne. Коли автівка не піддалась, чоловік пішов громити інші, які стояли на тротуарі поряд.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Києві на вулиці Оленівській помітили чергового зухвалого "героя парковки". Своїм розташуванням авто він завадив руху трамваю, що ніяк його не може об'їхати.

Відповідний пост і фото з номерами "героя" опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

"Давайте всі дружно скажемо "спасибі" водієві цього чудового автомобіля #KIA (#AO2525AK). Тепер рух громадського транспорту на вулиці Оленівській повністю заблоковано", - сказано в повідомленні.

Відмічається, що чоловік припаркував свою машину поруч з рейками, однак габарити трамвая не дозволили громадському транспорту "протиснутися" у простір, який припаркований автомобіль залишав для маневрів.

Також Знай.ua писав про те, що Київська міська рада врегулювала порядок функціонування платних місць для паркування на території столиці.