У середу, 16 січня, у центрі Києва біля ТЦ “Україна” помітили неадекватного чоловіка з ножем.

Про це повідомили містяни у мережі, пише Рoliteka.

Очевидці встигли зазняти, як він ходить з холодною зброєю в руках і щось кричить. На відео видно, що чоловік одягнений у темну куртку і сині джинси.

Киян просять бути максимально обережними.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові двоє невідомих з вогнепальної зброї поранили співробітника правоохоронних органів. Чоловіки швидко покинули місце злочину і можливо в даний момент направляються до української столиці.

За інформацією місцевих ЗМІ, зловмисники які стріляли у поліцейського втекли на авто Daewoo Lanos синього кольору.

На даний момент, на жаль, поліцейські не знають перші літери номерного знака машини підозрюваних. Відомо тільки, що він закінчується на "1012АА". Незважаючи на те, що подія сталася в Харкові на вулиці Краснодольська, 171а, у копів є інформація, що зловмисники можуть зараз направлятися до Києва.

поліція
поліція

Як повідомляв раніше Знай.ua, у столиці поруч з пабом побилися дві компанії молодих людей на підпитку.

Інцидент стався вночі 15 січня, на проспекті Академіка Глушкова, у місцевому пабі "Портер". У результаті п'яної бійки є постраждалі, передає сайт "Інформатор".

Зазначається, що бійка почалася в пабі, після чого компанії вискочили на вулицю, де сутичка продовжилася біля заправки GLUSCO.

"Забіяки використовували палиці, одному з учасників бійки проломили голову пляшкою шампанського, а інший дебошир стріляв у повітря зі стартового пістолета", - йдеться у повідомленні.

Згодом один з учасників бійки втратив свідомість.

Поліція повідомляє, що всього билися шість чоловік, кілька з них постраждали.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 13 січня, в Києві в піцерії Mister Cat за адресою вулиця Срібнокільська, 3е між двома відпочиваючими там компаніями виник конфлікт, який закінчився стріляниною.