У вівторок, 15 січня, Київ буквально поставив на вуха жорстокий інцидент, пов'язаний із побиттям чоловіка групою неповнолітніх.

поліція
поліція

Користувачам мережі вдалося ідентифікувати нападників, пише "Київ Оперативний".

У спільноті нагадують, що увечері 15 січня біля входу на станцію метро "Палац спорту" 10-15 підлітків збили з ніг чоловіка і побили його ногами. Очевидців події вразила дитяча агресія і особлива жорстокість неповнолітніх дівчаток.

"Дітей", які били чоловіка, вдалося розшукати завдяки соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Акаунти підлітків у соціальних мережах підписані нікнеймами з цифрами, які означають наступне:

"Тисяча дев'ятсот двадцять сім" - рік заснування футбольного клубу "Динамо Київ". "Вони вважають себе ультрас столичного клубу, хоча більш досвідчені представники цього руху будь-яку причетність зазначених осіб до клубу і руху відкидають", - інформує ресурс.

"14" - символізує чотирнадцять слів ідеолога білого націоналізму Девіда Лейна: "We must secure the existence of our people and a future for White children" ("Ми повинні забезпечити існування нашого народу і майбутнє для білих дітей").

"88" - закодоване привітання Heil Hitler! (Хайль Гітлер!), Оскільки літера "H" стоїть в латинському алфавіті восьмий, а також означає 88 заповідей білої людини, написаних Девіда Лейна.

"Як нам повідомив один з охоронців ТРЦ" Гулівер ", подібні ситуації в їхньому комплексі - не рідкість. Каже, що ці діти облюбували їх ТРЦ і вважають своєю власністю, а тому ведуть себе тут так, як їм заманеться і ні поліція, ні батьки "цих божевільних" не можуть навести порядок з ними ", - пише" Київ Оперативний ".

У свою чергу нападники в своїх профілях ніби хизуються цим, виставляючи всі конфліктні ситуації на показ.

Окрім того спливло ім'я однієї з дівчат, яка брала участь в бійці. Про це розповіла журналіст Ольга Волкова.

"Це Ліза Касаткіна. Їй на вигляд не більше 15 років, і вона та сама дівчинка в червоній куртці, яка вчора била чоловіка біля ТРЦ" Гулівер ", а потім перша, хто накинулася і вдарила Ілону Силенко. Майже 30 років тому американськими вченими була створена теорія поколінь, яка ґрунтувалася на тому, що кожні 20-25 років народжується нове покоління зі своїми властивими їм рисами. Ліза Касаткіна і багато, хто з нею був вчора - це представники нового покоління, покоління, що має назву "Z". Вони не відчувають межу між справжнім і віртуальним життям. Думаю, що вчорашній інцидент лише підтверджує цю теорію ", - написала Волкова.

Нагадаємо, у четвер, 10 січня, стало відомо про незаконне затримання людини поліцією Києва.

Як повідомляв раніше Знай.ua, стало відомо про жорстоке побиття та пограбування жінки на Харківщині.

Також Знай.ua писав про те, що в Росії школярі ледь не вбили викладачку.