У середу, 16 січня, за даними диспетчерської служби "Київводоканалу" відразу на семи вулицях працюють ремонтні бригади, які усувають ті чи інші проблеми.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що наслідки всіх аварій ремонтні бригади повинні ліквідувати протягом доби, під час якої буде відсутнє постачання води за наступними адресами:

вулиця Е. Харченко, 39, 41, 41а, 41б, 43, 45 (Дарницький район);
вулиці Велика Васильківська, 104, 106, 108, 112, Владимирско-Либідська, 16 (Печерський район);
вулиця Косенко, 55-113 (Подільський район);
вулиця Сергія Колоса до перетину з вулицею Учительській, пр-т Відрадний, 46 (Солом'янський район).

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того на підприємстві розповіли, що через аварію, яка сталась ще вдень на магістарльному трубопроводі по вулиці Мішина, 3, тепло і гаряча вода перестали надходити в 36 будинків (в тому числі житлових, а також дитсадок, школу і лікарню ) на вулицях Мішина, Донецької, Мартиросяна, Соціалістичною і Чоколівському бульварі в Солом'янському районі.

Варто додати, що детальніше про терміни усунення пошкоджень можна дізнатися за телефонами 15-81 або (044) 200-73-01.

Зникнення і холодної, і гарячої води може бути пов'язане з аварією в будинку, тому знадобиться телефон гарячої лінії Центральної диспетчерської служби з питань житлово-комунального господарства 15-57 або (044) 486-17-93.

Разом з тим варто відзначити, що у 2019 році українці можуть менше платити за комуналку, якщо якість послуг їх не влаштовує. Розпочнуться перевірки якості компослуг. Як же працюватиме система?

Порядком регулюються питання перевірки якості надання послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами в частині надання послуг з вивезення побутових відходів, а також послуг з управління багатоквартирним будинком.

У разі ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості зазначених комунальних послуг споживач має право викликати керуючого багатоквартирного будинку для перевірки якості або кількості наданих послуг.

Нагадаємо, як законно перебудувати житло без зайвих дозволів.

Як повідомляв "Знай.ua", уряд добив українців новим комунальним подарунком.

Також "Знай.ua" писав, що комунальники спростили українцям життя.

Через прорив труби у Києві декілька автомобілів залило водою і засипало камінням