Рано-вранці водії та пішоходи в Київській області могли зіткнутися з дуже неприємним природним явищем.

Видимість було обмежено через густий туман. Саме тому рятувальники оголосили в області перший рівень небезпеки. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС.

"Штормове попередження. За даними Укргідрометцентру, у Київській області вранці 20 січня туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий)", - попередили громадян українські рятувальники.

Варто нагадати, що днями в Мексиці стався потужний вибух на одному з трубопроводів в штаті Ідальго. За інформацією місцевої влади, кількість жертв вибуху досягла 71 людини. Про це стало відомо завдяки повідомленням губернатора штату Омара Файада. Варто нагадати той факт, що раніше повідомлялося про 66 загиблих і 76 постраждалих. Рятувальники не виключають, що число жертв може значно зрости. Деякі потерпілі перебувають у тяжкому і дуже тяжкому стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Закарпатській області близько 300-350 кубометрів снігу поховали жваву трасу. Надзвичайна подія сталася близько 4-ї ранку 18 січня. На дорогу біля села Ділове у Рахівському районі хлинула величезна лавина. Її висота становила близько 2 метрів, а довжина сягала 30 метрів, про це інформує politeka.net. Зазначається, що держпідприємства організували оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Снігова хвиля накрила ділянку траси Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів. 152 кілометр траси поряд з урочищем Кругле виявився повністю заблокованим для руху транспорту", - повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Нагадаємо, у Росії почалося справжнє пекло - спалахнув величезний нафтозавод: відео.

Як повідомляв Знай.uа у київському метро терміново зупинили рух, і закрили станції: в підземці паніка і тиснява.

Знай.uа писав, у Карпатах зникли жінка з дитиною: шукають дев'ять днів, надії мало.