У понеділок, 21 січня, в Дніпровському районі Києва виявили труп чоловіка.

поліція
поліція

Про це повідомляє Інфоматор.

У повідомленні йдеться, що тіло знаходилося в затопленому підвалі житлового будинку за адресою вулиця Алматинська 99/2.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За попередніми даними, близько 8:00 співробітники офісу, який знаходиться в цьому будинку, помітили пар з підвалу. Вони одразу ж викликали комунальників, які повідомили, що в приміщенні прорвало трубу. Працюючи над ушкодженнями, співробітники ЖЕКу виявили труп чоловіка.

За словами місцевого жителя, підвал в будинку завжди був закритий. Однак, вранці 21 січня в приміщенні чули сильний стукіт і звук води. Прибувши на виклик, поліція виявила калюжу крові біля входу в підвал.

Деталі й причини смерті чоловіка встановлюються.

Нагадаємо, на трасі в Одесі знайшли труп чоловіка. Припускають, що він наклав на себе руки.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на регіонального керівника Національної поліції.

Інцидент стався в суботу, 19 січня, в районі пляжу "Отрада". В курортній зоні міста виявили повішеного чоловіка. Випадкові перехожі, які побачили тіло, викликали поліцію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в суботу, 19 січня близько 08:10 біля підвалу житлового будинку за адресою вулиця Райдужна, 3б виявили труп чоловіка.

Загиблий був без певного місця проживання, про що повідомляє Інформатор, побувавши на місці події.

За попередніми даними, чоловік загинув не власною смертю. Прибулі на місце події поліцейські виявили сліди крові на одязі загиблого, а на його тілі були колото-різані рани, імовірно від удару ножем. Крім того, імовірно тіло чоловіка перенесли і залишили під підвалом будинку.

Як розповіли місцеві жителі, загиблого звали Геннадієм. Раніше він займався приватним підприємництвом, проте близько 13 років тому втратив роботу і квартиру. Після цього чоловік ночував у підвалах. На місці працював екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Також Знай.ua писав про те, що 18 січня у Києві виявили труп чоловіка.