У Києві під будівлею Шевченківського райсуду активісти провели невеликий пікет з вимогою активізувати судовий процес над вбивцею ветерана АТО. Відомо, що небайдужі громадяни принесли під суд ніж, фарбу й створили сцену з тілом накритим простирадлом.

За інформацією друзів і родичів вбитого Сергія Олійника, захисники підозрюваного навмисно затягують процес, не з'являючись на судові засідання, або вигадують інші причини перенесення засідання. Про це повідомляє ТСН.

"Дуже важко усвідомлювати, що людина в центрі Києва вбила мого батька і за 20 місяців досі не покарана. При тому, що є багато свідків", – каже син загиблого Ярослав Олійник.

Адвокати зі свого боку запевняють – хочуть встановити всі обставини цього злочину, зокрема - чи був психічно здоровий їх підзахисний під час конфлікту.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми каємося, що сталася така трагедія, але звинувачення в тому обсязі, які було представлено, ми не признаємо і намагаємося довести", – каже адвокат підозрюваного Дмитро Пархоменко.

Варто нагадати, що в Кривому Розі бездомний житель Запорізької області тулиться на дитячому майданчику. У соціальній мережі жителі Кривого Рогу розшукують родичів і друзів молодого хлопця з Бердянська. Останні два тижні він живе в ракеті, яка знаходиться у мікрорайоні Ювілейному на дитячому майданчику біля будинку №12.

"Він вже два тижні там живе, його годують, була швидка, була бригада поліції, з психіатричної клініки були і поїхали, нікому немає справи!!! Все що зробили - винесли йому ковдру! Молодий чоловік зійшов з розуму!" - обурюється в мережі криворожанка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові батька з сином звинувачують в акті канібалізму. Про це журналісти «Фрази» дізналися в прес-службі прокуратури Харківської області. Вбивство було вчинено з особливою жорстокістю за попередньою змовою і сталося на початку жовтня 2018 року. Батько з сином (41 і 20 років) познайомилися на вулиці з чоловіком і запросили його в гості. Всі троє були схильні до зловживання алкоголем.

Нагадаємо, під Києвом викрали 12-річну дівчинку: амбали заштовхали тендітну школярку в автомобіль.

Як повідомляв Знай.uа в Одесі зловили маніяка. Ця мерзота більше десяти років ґвалтувала дівчат.

Знай.uа писав, звіряче вбивство у Києві: в затопленому підвалі знайшли закривавлений труп, фото 18+.