В центрі Києва військовий МАЗ врізався в Renault. Про це у вівторок, 22 січня, стало відомо із відеосюжету на YouTube-каналі "Інформатора".

Автопригода трапилась близько 08:40 22 січня на перехресті вулиць Басейна та Павла Скоропадського. За попередніми даними, МАЗ з нацгвардійцями їхав по вулиці Петра Скоропадського в колоні з декількох військових автомобілів. У військовій вантажівці знаходилися бійці, які повинні були заступити на службу на вулиці Банковій. МАЗ їхав по дорозі між авто супроводу.

Здійснюючи поворот вантажівка не змогла розминутися з Renault, який рухався з бульваром Лесі Українки на вулицю Басейну. Постраждалих в ДТП, на щастя, немає. На місце події прибули два екіпажі поліції і служба безпеки дорожнього руху Нацгвардії.
Служби з'ясовують причину події. Це створило затор у центрі міста від вулиці Еспланадній у бік Бессарабської площі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що смертельна хвороба масово косить українських військових: епідемія на порозі. У Києві шістьох військовослужбовців Національної Гвардії України госпіталізували в лікарню, у них підозрюють вітрянку.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Військові постійно знаходяться в групі ризику, оскільки змушені виконувати службово-бойові завдання в місцях масового скупчення людей – на різних заходах і під час несення служби громадського порядку.

Купрієнко підкреслила, що говорити про епідемію серед військових поки рано – ситуація не виходить за межі контрольованого і залишається стабільною. У Нацгвардії проводять профілактику з урахуванням механізму повітряно-краплинного шляху передачі вітряної віспи.

Також ми повідомляли, що Порошенко отримав в обличчя гвинтівкою: військові підставили.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" подсчитали, що за минулий рік найбільше онкохворих було зареєстровано у Дніпропетровській області.