Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що на Подільсько-Воскресенському мосту запустять автомобільне сполучення приблизно через півтора-два роки.

Про це Віталій Кличко заявив в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє прес-служба КМДА.

"Зараз на Подільсько-Воскресенському мосту ведуться роботи з монтажу в'язів. Зараз ви поки можете бачити іржаву конструкцію – це підпори. Вже влітку ми їх заберемо і стане видно, який це гарний міст. Він буде дворівневим. Верхній рівень – для автотранспорту, знизу пройде гілка метрополітену", - розповів мер Києва.

За словами Віталія Кличка, за всі роки будівництва на цей міст витратили близько п'яти мільярдів гривень. Для завершення потрібно ще майже сім мільярдів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"За умови належного фінансування потрібно приблизно 1,5-2 роки, щоб запустити спочатку автосполучення через міст. А потім можна говорити про будівництво метро. Я знаю, що жителі Троєщини дуже чекають на втілення цього проекту. Ми повинні його реалізувати", - підкреслив Кличко.

Варто нагадати, що найобговорюванішою новиною цих вихідних в українському сегменті Facebook відомий блогер і політичний експерт Олексій Голобуцький назвав водохресне купання мера столиці Віталія Кличка разом з мерами ще 30 українських міст. Таку подію експерт назвав "безпрецедентним", про що написав на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство інфраструктури України має намір передати в концесію Центральний залізничний вокзал у Києві. Як повідомили в прес-службі Мінінфраструктури, відповідної домовленісті було досягнуто в ході інспекції вокзалу та прилеглих територій за участю міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, мера Києва Віталія Кличка, голови Укрзалізниці Євгена Кравцова та начальника Головного управління Національної поліції Києва Андрія Крищенка.

Нагадаємо, киянам зробили відмінний подарунок: тепер це можна робити в транспорті.

Як повідомляв Знай.uа Омелян віддасть залізничний вокзал Києва: є кілька претендентів.

Знай.uа писав, суд змусив НАБУ відкрити кримінальну справу проти Віталія Кличка.