У Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранив маршрутку "Богдан".

За словами таксиста, він не зміг впоратися з керуванням на занесеній снігом дорозі.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як наголошується, аварія сталася близько 5:20.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За словами таксиста, він їхав по проспекту у бік Дніпровської набережної з пасажиром. Під'їжджаючи до кінцевої точки, автомобіль занесло на дорозі і він врізався в припаркований на узбіччі мікроавтобус. Крім цього водій Hyundai зазначив, що проїжджа частина була нерозчищена.

Зараз поліція встановлює всі обставини і причини ДТП.

Раніше повідомлялося, що в Києві посеред дороги загорівся легковий автомобіль. Як виявилося, це було таксі "Уклон".

Про ДТП повідомив у Facebook dtp.kiev.ua. Згідно з повідомленням, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Артема. В результаті раптового спалаху згорів автомобіль "Фольксваген" таксі UKLON.

Також наголошується, що автомобіль зупинився на з'їзді на Глибочицьку. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. На місце події виїхали співробітники ДСНС.

Також ми писали, що у п'ятницю, 25 січня, у Києві водій Subaru Forester помер прямо за кермом, авто влетіло в стіну будинку.

Трагедія сталася на Чоколівському бульварі. Інформацію про подію правоохоронці отримали приблизно о 09:10.

Наголошується, що водій їхав по провулку, йому стало погано. У результаті авто врізалося в стіну будинка. Жінка, яка стала свідком ДТП, викликала поліцію – вони прибули разом зі "швидкою".

Коли поліцейські розбили скло на задніх дверях і витягли чоловіка на вулицю, то виявилося, що він вже помер. Поліція з'ясовує обставини трагедії.

Як повідомляв портал Знай.uа у Херсонській області сталося зіткнення двох військових вантажівок, які йшли в колоні, в результаті ДТП загинув військовий.

Знай.uа писав у Києві дівчина-водій, не впоравшись з керуванням через ожеледицю, влетіла у зупинку громадського транспорту.

Також Знай.uа" писав про те, що у Києві автоледі протаранила зупинку громадського транспорту.