В українській столиці стався жорсткий інцидент. Так у Святошинському районі в шашличній "Золотий шампур" сталася масова бійка, в результаті якої постраждали навіть співробітники охоронної служби.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

За інформацією журналістів, напередодні увечері у закладі пізно ввечері відпочивали дві компанії. Між ними утворилася словесна перепалка, яка переросла в бійку з участю шести людей. У свою чергу співробітники закладу викликали охоронну службу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відомо, що наряд, який приїхав на місце події, намагався вгамувати агресивно налаштованих відвідувачів, а один із зловмисників дістав зброю і почав стріляти. В результаті двоє співробітників охоронної фірми отримали поранення: одне в ногу, а друге в руку. Чоловіки відмовилися від госпіталізації, медики надали їм першу допомогу на місці. Копи затримали частину учасників бійки. Деяким вдалося втекти з місця події. Ведеться слідство.

Варто нагадати, що нещодавно російська зіркова пара Ксенія Собчак і Максим Віторган розлучилися. Відомо, що причиною стала зрада світської левиці. Собчак припинила приховувати новий роман з Костянтином Богомоловим.

Чутки про їх роман з'явилися ще з літа минулого року і навіть Новий рік вони зустріли разом. А днями ситуація ускладнилася тим, що Максим Віторган розбив Богомолову обличчя. Констянтин, до речі, пізніше у соцмережі повідомив, що з ним все в порядку, і з зламаним носом теж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області. Провадження відкрито за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), сказали в поліції Київської області.

Нагадаємо, московські підлітки живцем спалили 15-річну дитину: відео.

Як повідомляв Знай.иа двадцять хуліганів показали російський характер: зловили трьох підлітків, поставили на коліна, побили, втекли.

Знай.uа писав, у Борисполі "вчитель англійської" з Марокко накинувся на прикордонника: відео.