Активістам вдалося знайти одного з хлопців, які днями жорстоко побили чоловіка у центрі Києва.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор в С14 Сергій Мазур.

“Активісти С14, Традиції і порядок та Правого сектору вирішили провести власне розслідування. Ми провели ряд перемовин з чеченською діаспорою. Навіть приїздили до мечеті на Татарці, куди ходив даний молодик. Продовжили пошуки далі і за кілька годин добились, аби учасники сутички приїхали на місце подій”. написав Сергій Мазур

У мережі з'явилося відео, на якому молода людина чеченської національності намагається пояснити, через що почався конфлікт. Чоловік запевняє, що такого більше не повториться.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За словами підлітка, постраждалий чоловік під час конфлікту напав на наймолодшого з них – 12-річного хлопчика. За це, нібито, вони побили його всі разом.

"Ми чеченці. Не варто з нами зв'язуватись". Кілька днів тому сталася бійка на Бесарабці. Група молодиків забивала ногами чоловіка. Згодом одного з фігурантів знайшли в соцмережах, де він виклав фото у футболці РФ. У результаті цього у багатьох людей виникло питання: "Кадирівці натовпом забивають людину прямо у центрі столиці?". Активісти С14, Традиції і порядок та Правого сектору вирішили провести власне розслідування. Ми провели ряд перемовин з чеченською діаспорою. Навіть приїздили до мечеті на Татарці, куди ходив даний молодик. Продовжили пошуки далі і за кілька годин добились, аби учасники сутички приїхали на місце подій. На відео молодий чеченець пояснює про конфлікт, за російську символіку та запевняє, що такого більше не повториться.

Geplaatst door Сергій Мазур op Dinsdag 29 januari 2019

Нагадаємо, що в мережу потрапило відео, на якому в самому центрі Києва біля ТРЦ «Арена Сіті» підлітки жорстоко побили людину. На кадрах ролика можна побачити, як невідомі б'ють людину, що лежить на землі. Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Facebook-спільноти Київ Оперативний.

В повідомленні з опублікованим відео говориться: "Центр Києва, біля "Арена Сіті": невідомі підлітки натовпом б'ють одного, лежачого… Причини такої поведінки поки невідомі, свідки стверджують, що нападники кажуть "ми чеченці, Ви не знаєте з ким зв'язалися". Викликали швидку і поліцію. Між тим, всі нападники з місця події пішли. Шукаємо свідків початку конфлікту".

Варто відзначити, що бійки підлітків не рідкість у Києві та Київській області. Зокрема, не так давно правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом побиття школяркою 14-річної дівчинки, яка проживає в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Києва озвірілий натовп накинувся на перехожого.

Також "Знай.ua" писав, що дві буйні компанії перетворили київський ресторан на поле бою та розстріляли охоронців.