У Києві оголосили другий, помаранчевий рівень небезпеки. Це пов'язано із густим туманом, який огорнув столицю України.

Зараз на вулицях міста зберігається обмежена видимість, менше ніж 100 метрів. У зв'язку з цим оголошено про небезпеку 3 лютого. Проте відзначається, що така ж погода триматиметься і 4 лютого. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Водіям під час керування автомобілем у тумані варто знизити швидкість руху, при наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом, тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями, при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію та уникати різких маневрів на дорозі", - рекоменжують фахівці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, користувачі Twitter звернули увагу на доволі незвичайний лайфхак. Його створили для того, щоб допомогти людям, у яких на холоді замерзає обличчя. Його можуть використовувати люди з довгим волоссям. На відеозаписі все здається простим і зрозумілим. Але насправді це ніби перетворює дівчат на справжніх Чубакк. Звичайно ж, така маска навряд чи зігріє. Але зате точно розсмішить.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", потужна магнітна буря вдарить по українцях: метеозалежним назвали "чорну" дату

1 і 2 лютого будуть складними днями для метеозалежних людей, хоч і магнітні бурі обіцяють бути порівняно слабкими. А ось з 19 по 21 лютого очікується досить сильна магнітна буря, яку цілком можна відчути, навіть якщо ви не є метеозалежним.

Також "Знай.uа" писав про те, що погода на лютий: стихія зіпсує українцям настрій і здоров'я

Свій прогноз погоди в Україні на лютий повідомив Гідрометцентр. Як виявилося, останній місяць зими буде досить мінливий. Середня температура місяця буде від нуля до п'яти градусів морозу.