У Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції. У них вилучили ножі, газові балончики і пістолет, повідомляє поліція Києва.

Група ідіотів влаштувала бійку з правоохоронцями і намагалася вибити вхідні двері в управлінні. В результаті 40 осіб було затримано, у них вилучили ножі і "наган". Всі ці речі могли завдати шкоди здоров’ю і життю мирних мешканців і правоохоронців.

Також молоді люди мали при собі флакончики з зеленкою. Наразі всі вони дають пояснення, їхнім діям буде дана правова оцінка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що на Контрактовій площі сьогодні одночасно проходить кілька мирних акцій, в тому числі зустріч з виборцями одного з кандидатів у президенти.

Нагадаємо, озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів.

У Києві, на Оболонському проспекті, біля станції метро "Почайна" невідомий озброєні люди вчинили напад на пункт обміну валют. Поки поліцейські не встановили, яку кількість грошей викрали злочинці. Передбачається, що мова йде про суму більше $10 000.

Раніше портал Знай.uа писав, винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Київської поліції і закликає автомобілістів бути пильними.

Правоохоронці розкрили деталі хитрої схеми викрадачів авто.

Суть афери досить проста: злодії залишають під двірником гроші. Потім, коли водій сідає в машину і бачить купюру, він виходить з машини, а злодії в цей час витягують з авто цінні речі.

Нагадаємо, столичними правоохоронцями був затриманий зловмисник, який знімав з автомобілів номери і вимагав у їх власників 350 гривень за повернення, про що повідомляє Національна поліція Києва.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у США автомобілісти протягом багатьох років крали дорожні знаки з числом 69.