У мережі з'явився додаток, яке показує руйнівні наслідки після вибуху ядерної бомби. Її можна умовно направити в будь-яку точку світу.

Інтерактивну карту створили представники некомерційної організації Outrider Foundation.

В результаті скидання ядерної бомби на Київ, загине більше 2 млн. чоловік, а сотні тисяч постраждають. Моторошні дані надала унікальне інтерактивне додаток, яке дозволяє користувачам спроектувати ядерний удар у будь-якій точці світу і подивитися всі можливі наслідки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У сервісі можна вибрати чотири види ядерної зброї і подивитися наслідки для Києва.

За даними некомерційної організації, яка створила спеціальну інтерактивну карту, яка дозволяє спроектувати ядерний удар у будь-якій точці світу і подивитися всі можливі наслідки, якщо на Київ скинуть саму слабку бомбу, то загине 40,3 тис. і постраждає 146 тис. осіб.

Відомо, що сервіс дозволяє вибрати чотири види ядерної зброї і дізнатися, якими будуть наслідки його застосування для Києва.

За умови застосування самої потужної атомної бомби загине 2,36 млн і постраждає близько 400 тис. чоловік.

Раніше повідомлялося, що з'явилася інформація, що в розпорядженні російської армії може перебувати не менше 64 крилатих ракет 9М729 (з позначення НАТО - SSC-8). Ці ракети здатні нести ядерну бойову частину і пролетіти понад 500 км.

Про це стало відомо завдяки матеріалу видання DW, яке посилається на джерело в газеті Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Нагадаємо, НАТО створить суперзброю нового покоління. Міністри оборони Франції і Німеччини Флоранс Парлі і Урсула фон дер Ляйєн підписали контракт на проведення дослідно-конструкторських робіт зі створення винищувача шостого покоління.

Як повідомляв Знай. ua, Путін стривожив світ ядерної "заначкою". Ракет може бути значно більше.

Знай. ua писав, що журналісти знайшли таємний бункер президента. Бункер був побудований під час президентства Барака Обами.