Синоптики прогнозують значні опади у Києві на вівторок, 12 лютого. Погода може бути настільки непередбачуваною, що КМДА закликає мешканців столиці по можливості не користуватися власним транспортом.

Інформацію про ускладнення погодних умов повідомляє Гідрометцентр.

Так, температура повітря і вночі, і вдень становитиме 0…+2 градуси, а мокрий сніг з дощем очікується від ночі. Приріст снігового покриву становитиме 7-10 см.

"Закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок на приватних авто, аби не заважати роботі спецтехніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці. На час опадів рекомендується віддати перевагу громадському транспорту для пересування містом. Окрім того, переконливо просимо не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та у непередбачених для цього місцях. Авто, що заважатимуть проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюватимуть". зазначили у КМДА

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Синоптики розповіли, що починаючи з вівторка до України повернеться мокрий сніг із дощами. І вже до кінця тижня українці остаточно згадають хто така зима, і який у неї характер. Мінусова температура буде триматися і вдень, і вночі. Подекуди синоптики прогнозують до -10 С.

Нагадаємо, що українцям порадили готувати до нових погодних гойдалок, до того ж місяць лютий ще покаже свій справжній характер. Про те, чого чекати українцям до кінця останнього місяця зими, розповів народний синоптик Леонід Горбань.

За прогнозом фахівця, українцям не слід ховати теплі речі та діставати весняні, адже скоро місцями термометр покаже 25 градусів нижче нуля, але до кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

Також Знай.ua писав, що танення льдовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Дивіться: Які погодні сюрпризи готує українцям 2019 рік