У середу, 13 лютого, у одному із спальних героїв Києва розлючені містяни покарали іще одного героя парковки.

Про це повідомляє Київ оперативний та публікує відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що у Дніпровському районі Києва пасажири трамвая прибрали з дороги автомобіль "героя парковки".

Зазначається, що водій припаркував свій автомобіль так, що перекрив дорогу трамваю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На Дарницькій площі (Ленінградська площа) водій Mitsubishi (AA2482CA) припаркував свій автомобіль так, що перекрив дорогу трамваю. Тому утворився затор, і люди самі вирішували проблему, не чекаючи приїзду поліції", - сказано в повідомленні.

На Дарницкой площади (Ленинградская площадь) водитель #Mitsubishi (#AA2482CA) припарковал свой автомобиль так, что перекрыл дорогу трамваю. В следствии этого образовалась пробка и люди сами решали проблему, не дожидаясь приезда полиции.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 13 februari 2019

Нагадаємо, у Києві автівка марки Peugeot заблокувала виїзд з парковки позашляховику Toyota.

Для того, що, виїхати, водієві довелося піти на крайнощі.

Відео інциденту, який стався в середу, 6 лютого, зняли випадкові очевидці та опублікували у спільноті Київ Оперативний у Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "народні месники", які проколюють колеса і обливають фарбою неправильно припарковані автомобілі у дворах житлових будинків, ризикують не тільки отримати штраф, але і опинитися за ґратами.

герої парковки
герої парковки

Новий закон передбачає не лише серйозні штрафи, але й кримінальну відповідальність за вандалізм щодо чужої власності. Порушники в такому випадку можуть опинитися в місцях позбавлення волі на термін до трьох років.

суд
суд

Замість того, щоб проколювати колеса, обливати фарбою та нівечтити неправильно припарковані транспортні засоби у дворах будинків, потрібно просто викликати правоохоронців. Поліцейські повинні випивати порушникам штраф, а він в 2019 році зріс у рази. Тепер за неправильну парковку водії заплатять від 255 до 510 грн.

поліція
поліція

Також Знай.ua писав про те, що відомий український шоумен Андрій Джеджула прокоментував інцидент із неправильно прикаркованим авто, коли йому насипали на капот сміття через те, що шоумен перекрив прохід перехожим.