У середу, 13 лютого, у столичному парку Шевченка з'явилась незвичайна арт-інсталяція під назвою "Любов".

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на коментар автора.

Композиція складається з великої котушки від електрокабелю, вуличного ліхтаря і гігантської упаковки від презерватива. Її встановили з нагоди Всесвітнього дня презерватива, який відзначали 13 лютого.

Створив інсталяцію відомий київський скульптор Володимир Білоконь (автор пам'ятника Закоханих ліхтарів на Майдані).

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Це нестандартний об'єкт повинен нагадувати киянам про важливість безпечного сексу. Ліхтар отримує енергію від котушки і висвітлює презерватив. Він символізує людей, які попри все повинні шукати сили і енергію щоб охороняти свою любов", - розповів автор.

Нагадаємо, влада Харкова ухвалила рішення про створення пам'ятника захисникам України, які загинули в ході війни на Донбасі.

Пам'ятник учасникам АТО буде встановлено в сквері на площі Захисників України, анонсують у повідомленні.

Таке рішення прийняли на сесій міської ради у п'ятницю, 21 грудня, повідомляє її прес-служба.

Окрім цього у місті також з'являться ще два нових меморіали. У місті поставлять пам'ятники засновнику сучасної харківської школи судової медицини і криміналістики Миколі Бокаріусу та підприємцю і меценату кінця 19-го століття Максиміліану Гельферіху. Усі ці постаті є надзвичайно важливими для історичної спадщини міста.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у 2017 році в Києві на Хрещатику згорів колишній Центральний гастроном. Зараз будівлю хочуть перетворити на торговий комплекс.

Про це повідомили в Департаменті охорони культурної спадщини у відповідь на запит українських журналістів.

Також Знай.ua писав про те, що у окупованій путінськими головорізами та псевдочиновниками Керчі на розкопках Пантікапея звалилися колони прітанея.