17 лютого у Києві призупинять рух транспорту на мосту Патона - одному з мостів, що простягається через Дніпро. Це перший у світі суцільнозварний міст, який побудували ще в 1953 році.

Рух транспорту буде призупинено вночі, у зв'язку з виконанням ремонтних робіт.

"17 лютого з 00:00 до 5:00 у зв’язку з виконанням першочергових ремонтних робіт на мосту ім. Є.О. Патона буде закрито рух транспорту по мосту в обох напрямках", - про це повідомляє КК "Київавтодор".

Також вони вибачились за тимчасові незручності та попросили водіїв обрати іншу дорогу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Аеропорт Києва оголосив про НП. В київському аеропорту Жуляни були скасовані два рейси через важкі погодні умови. Про це у середу, 13 лютого, повідомила прес-секретар аеропорту Галина Богданенко. Як повідомляють пасажири, через негоду літак рейсу Варшава-Київ не отримав з дозволу на посадку, тому йому довелося повернутися назад до Варшави.

Раніше Знай.ua писав, що команда Кличка готує нову "схему": відомий кінотеатр знесуть на користь ТЦ та приватних парковок. Схоже, масові протести проти зачинення Київського будинку актора, що стартували кілька тижнів тому, стали лише початком загальнокультурного бунту. На засіданні Постійної комісії Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики, що відбулося 14 лютого, вирішувалася доля одного зі столичних муніципальних кінотеатрів.

Питання щодо знесення одного з найпопулярніших комунальних кінотеатрів Правого берега столиці "Загреб", що у Голосіївському районі, перетворилося на тривалу дискусію.

Також Знай.ua повідомляв, що у столиці оновили "картку киянина": як її оформити і що це дає.

На кінець 2018 року в столиці було зареєстровано понад 833 тис. "карток киянина". З них близько 80% карток (711 тис.) були оформлені на пільговиків.

Згідно з рішенням Київради, метою запровадження нової картки киянина є спрощення розрахунків, а також нарахування зарплат і виплат.

Крім головних функцій, нова "картка киянина" передбачає ще чотири додаткові опцій.