Лідер групи "Океан Ельзи" зустрічався з Предстоятелем Православної церкви Епіфанієм. Обговорювали вони роль культури в моральних орієнтирах суспільства.

Прес-служба Київської митрополії повідомила: "У ході зустрічі йшлося про подальші кроки, як церкви, так і суспільства й держави в утвердженні незалежності, забезпечення прав і свобод людини. Були обговорені шляхи досягнення миру в Україні. Вакарчук зазначив, що важливу роль у цьому процесі відіграє голос церкви. У свою чергу Митрополит Епіфаній підкреслив унікальну роль української культури, музики та пісень, які повинні не лише розважати, а й служити добрій справі утвердження серед аудиторії правильних моральних орієнтирів".

До речі, Святослав Вакарчук особисто привітав Єпіфанія з отриманням Томосу і обьединением. У свою чергу, Предстоятель Української Православної церкви подякував виконавця і громадського діяча за візит. Далі все обмінялися подарунками та добрими словами.

Нагадаємо, перейменовували церква у Верховній Раді. Символічно, що саме голосування за закон пов'язаний із церковними справами викликав такий резонанс, що дійшло до бійки. Більше того, народні обранці не обмежували себе у виразах.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, Єдина Українська церква отримала нового голову. Єпископ УПЦ КП Епіфаній став головою єдиної помісної церкви в Україні, а також отримав томос від Вселенського патріархату.

Знай.uа писав, в Україні вступив в силу новий закон "Про порядок зміни підпорядкованості релігійними громадами". Стосується він церков і сект.