У п'ятницю, 15 лютого, в Києві спалахнула будівля Національного авіаційного університету.

Про це повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва.

У повідомленні сказано, що займання сталося на цокольному поверсі чотириповерхового корпусу. Рятувальники встановили, що горіло підсобне приміщення з оргтехнікою.

пожежа
пожежа

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пожежу на площі 30 кв.м в 10:29 повністю загасили. Пошкоджено меблі, техніка, закопчені стіни та стеля приміщення.

З приміщення евакуювали п'ять чоловік, які знаходилися на цокольному поверсі. Постраждалих немає, додають рятувальники.

Добряче злякалися через цю історію студенти, адже аварійні виходи були закриті, люди 5 хвилин чекали "поки принесуть ключі і випустять їх з палаючої будівлі".

Також сказано, що "ні сирени про пожежну сигналізацію, ні пожежної тривоги не було".

Нагадаємо, у Миколаєві в двоповерховому будинку сталася пожежа, яку місцевим жителям довелося гасити самостійно.

пожежа
пожежа

І в кінці цієї історії самі ж постраждалі залишилися крайніми, розповідає місцеве видання Новости-N.

Як відомо, пожежа сталася просто на день всіх закоханих – 14 лютого, на вулиці Сидорчука, 2. Полум'я спалахнуло в щитовій, яка знаходиться у дворі будинку. Як з'ясувалося, причиною загоряння стало коротке замикання.

Пожежа могла б наробити багато лиха, якби не оперативна реакція місцевих жителів. Вони змогли вчасно його помітити.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві біля однієї зі станцій метрополітену спалахнула пожежа, яка неабияк налякала жителів столиці.

Ввечері 13 лютого загорілась будівля поблизу станції метро "Лівобережна". Про це йдеться в повідомленні, розміщеному в паблік "Київ Оперативний" на Facebook.

"Щось дуже серйозно палає на Левобережці. За однією з версій - McDonalds, за іншою - ринок. Інформація перевіряється.", - говориться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що багатодітна сім'я – мама та четверо дітей – загинули при пожежі в приватному будинку в Краснозерському районі Новосибірської області в селі Полойка (Росія).