Столичні правоохоронці склали адмінпротоколи на неповнолітніх правопорушників та їх батьків.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У повідомленні сказано, що інцидент стався у районі Оболоні в торгово-розважальному центрі. Правоохоронці проводили рейд "Діти вулиці" з метою попередження пияцтва та тютюнопаління серед молоді.

"Під час заходу правоохоронці виявили та зафіксували три факти, коли неповнолітні розпивали алкогольні напої. На них склали протоколи за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Поліція встановила, що підлітки просили дорослих або старших друзів купити їм алкоголь в супермаркеті, а потім вживали його в фуд-зоні торгового центру. Крім того, правоохоронці зафіксували крадіжку шоколадок з супермаркету, вчинену трьома підлітками. На фігурантів три протоколи за статтею 51 (Дрібне викрадення чужого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Також працівники поліції склали п’ять протоколів на батьків неповнолітніх правопорушників за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) і один протокол на дорослого за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення", – інформують правоохоронці.

Вищеназвані адміністративні матеріали передали до суду і в службу у справах неповнолітніх для проведення профілактичної бесіди з підлітками та їх батьками.

Нагадаємо, справа про звіряче вбивство цілої родини у Вінниці продовжує обростати неймовірними чутками.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у американському Сіетлі сталася шокуюча трагедія, пов'язана із необережним поводженням зі зброєю.

Також Знай.ua писав про те, що напередодні Нового року у Харкові по-звірячому вбили двох студенток із Туреччини, однак тіла загиблих виявили лише у четвер, 3 січня.