Увечері в четвер, 14 лютого в столиці відбулася масштабна ДТП. За інформацією правоохоронців, винуватець аварії перебував у стані сп'яніння, намагався всіляко себе вигородити і погрожував зґвалтувати патрульних, про що в п'ятницю, 15 лютого, повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на "Інформатор".

Пригода сталася на вулиці Борщагівській. Kia на великій швидкості влетіла у "Nissan", за кермом якого сиділа дівчина, у результаті чого її автомобіль потрапив в стовп. Коли патрульні поліцейські прибули на місце аварії, то виявили водія Kia в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння. Поліцейські були змушені силою витягати чоловіка з машини, оскільки він сидів на водійському сидінні і намагався завести автомобіль.

Неадекватний винуватець ДТП заявив, що він - свідок аварії і намагався надати допомогу пасажирові одного з авто, яке потрапило в аварію. Крім того, він стверджував, що спеціально закрився в чужому автомобілі, оскільки ховався від патрульних. Останні, за словами чоловіка, намагалися його побити. У той же час він вів себе агресивно і погрожував зґвалтувати патрульних. Правоохоронцям довелося застосувати силу для того, щоб надіти на водія наручники. На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка відвезла неадекватного учасника ДТП на медичний огляд.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що неадекватні суми в платіжках, огидні дороги та відсутність гарячої води в кранах – це далеко не всі проблеми, з якими стикаються жителі столиці. Мер Києва визнав і ще одну велику проблему – гори сміття на кожному кроці, після чого пригрозив компаніям і головам районів посиленим контролем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у київському парку з'явилася незвичайна арт-інсталяція "Любов", яку встановили з нагоди святкування Всесвітнього дня презерватива. Як заявив скульптор, вона повинна нагадувати киянам про необхідність займатися сексом безпечно.

Також "Знай.uа" писав, що під час проведення рейду в одному з районів столиці поліцейські затримали компанію неповнолітніх, які пили алкогольні напої.