У п'ятницю, 15 лютого, в українській столиці був здійснений підпал фірмового магазину Roshen, який розташований на вулиці Срібнокільській, 20. Згідно з попередньою інформацією, внаслідок пожежі вигоріло скло в вітрині.

Випадкові свідки бачили, як до магазину підійшов чоловік у військовій формі з відром у руках, про що повідомляє Інформатор. Як розповіли очевидці, він хлюпнув з відра на зовнішню стіну, після чого вона загорілася. Після цього невідомий зловмисник швидко втік з місця події.

Варто відзначити, що на місце пожежі рятувальники прибули досить швидко, при цьому вони протягом декількох хвилин загасили вогонь. Також відомо, що внаслідок події постраждалих немає. На даний момент правоохоронці і експерти встановлюють причину займання. Як заявляють очевидці, відро, яке зловмисник залишив на місці підпалу, дотепер лежить біля магазину.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що п'ятниця не стала найвдалішим днем і для Національного авіаційного університету, в якому також сталася пожежа. Як повідомляють рятувальники, займання сталося на цокольному поверсі чотириповерхового корпусу, в підсобному приміщенні, в якому зберігалася оргтехніка. З охопленого полум'ям приміщення евакуювали п'ять чоловік, постраждалих при цьому немає. Найбільше злякалися студенти, оскільки аварійні виходи, як повелося в нашій країні, були закриті і вони кілька хвилин чекали, поки знайдуться ключі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці в четвер, 14 лютого, відбулося масштабне ДТП, в якому брав участь чоловік під впливом алкоголю або наркотичних речовин. Коли на місце події прибули поліцейські, він розповідав їм всіляку нісенітницю, намагався себе вигородити, погрожував зґвалтувати, а в кінці просто спробував втекти.

Також "Знай.uа" писав, що в українській столиці майже одночасно сталися дві аварії за участю громадського транспорту. В одній з них маршрутка зіткнулася з автобусом, що паралізувало рух всієї вулиці. У другому ДТП автобус з маршруткою притерлися боками і знову учасникам дорожнього руху було не до сміху.