У четвер, 14 лютого, в центрі української столиці правоохоронці затримали ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала перехожих, а також виманювала у них гроші, про що повідомляє "Страна".

Все трапилося на Хрещатику в районі Центрального універмагу. Ворожка ромського походження ходила по вулиці і пропонувала перехожим поворожити, в тому числі просила "позолотити їй ручку". Серед перехожих виявилася жінка, яка приїхала в українську столицю з Білорусі.

За словами туристки, Земфіра загіпнотизувала її і, поки вона перебувала в непритомному стані, заволоділа 50 американськими доларами. Після того, як жінка прийшла до тями, вона відразу ж звернулася до поліцейських і попросила у них допомоги. Правоохоронці досить швидко відшукали ворожку на вулиці і забрали у відділок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Поліцейські підкреслили, що циганку, швидше за все, доведеться відпустити, оскільки довести вину буде проблематично. Довести, що Земфіра володіє гіпнозом, зможе лише спеціальна експертиза. А звинуватити ворожку в шахрайстві, грунтуючись виключно на розповіді туристки буде незаконно.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що активіста партії Ляшка підстрелили на одній зі столичних вулиць. Як повідомив Ігор Мосійчук: "Громадського діяча, активіста Радикальної партії Олега Ляшка Євгенія Сагуйченко, який активно боровся зі злочинною політикою НАК "Нафтогаз" цієї ночі було поранено в груди, коли він повертався з тренування додому".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у четвер ввечері в Києві сталася серйозна ДТП за участі неадекватного чоловіка. Відео з його захоплюючим оповіданням потрапило в мережу і здорово розсмішило українців. Винуватець аварії намагався всіляко викрутитися з ситуації, погрожував правоохоронцям насильством, а в кінці просто спробував втекти з місця події.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Києва стикаються з величезною кількістю проблем, серед яких величезні цифри в платіжках, жахливі дороги та відсутність гарячої води в кранах. Крім того, довгий список доповнюють і гори сміття, що змушений був визнати заходів містоа, який пообіцяв відповідальним за прибирання жорсткий контроль.