У четвер, 14 лютого, в центрі української столиці правоохоронці затримали ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала перехожих, а також виманювала у них гроші, про що повідомляє "Страна".

Все трапилося на Хрещатику в районі Центрального універмагу. Ворожка ромського походження ходила по вулиці і пропонувала перехожим поворожити, в тому числі просила "позолотити їй ручку". Серед перехожих виявилася жінка, яка приїхала в українську столицю з Білорусі.

За словами туристки, Земфіра загіпнотизувала її і, поки вона перебувала в непритомному стані, заволоділа 50 американськими доларами. Після того, як жінка прийшла до тями, вона відразу ж звернулася до поліцейських і попросила у них допомоги. Правоохоронці досить швидко відшукали ворожку на вулиці і забрали у відділок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Поліцейські підкреслили, що циганку, швидше за все, доведеться відпустити, оскільки довести вину буде проблематично. Довести, що Земфіра володіє гіпнозом, зможе лише спеціальна експертиза. А звинуватити ворожку в шахрайстві, грунтуючись виключно на розповіді туристки буде незаконно.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що активіста партії Ляшка підстрелили на одній зі столичних вулиць. Як повідомив Ігор Мосійчук: "Громадського діяча, активіста Радикальної партії Олега Ляшка Євгенія Сагуйченко, який активно боровся зі злочинною політикою НАК "Нафтогаз" цієї ночі було поранено в груди, коли він повертався з тренування додому".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у четвер ввечері в Києві сталася серйозна ДТП за участі неадекватного чоловіка. Відео з його захоплюючим оповіданням потрапило в мережу і здорово розсмішило українців. Винуватець аварії намагався всіляко викрутитися з ситуації, погрожував правоохоронцям насильством, а в кінці просто спробував втекти з місця події.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Києва стикаються з величезною кількістю проблем, серед яких величезні цифри в платіжках, жахливі дороги та відсутність гарячої води в кранах. Крім того, довгий список доповнюють і гори сміття, що змушений був визнати заходів містоа, який пообіцяв відповідальним за прибирання жорсткий контроль.