У центрі української столиці в ніч з 14 на 15 лютого на співробітницю Міжнародного Комітету Червоного Хреста було скоєно зухвалий напад. За інформацією поліцейських жінку пограбували.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних правоохоронних органів.

поліція
поліція

Відомо, що інцидент стався вже після 00.00 між 14 і 15 лютого. Так, співробітниця Червоного Хреста, яка прибула в Україну з Індії, поверталася додому по вулиці Шота Руставелі. У цей момент її наздогнали двоє молодиків, один з них зірвав з її шиї золотий ланцюжок, на якій у вигляді кулона висіло золоте кільце. Жінка кликала на допомогу, але поліції або перехожих, які могли б їй допомогти, поруч не виявилося.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Поки співробітниця Міжнародної місії добралася додому, і її чоловік викликав копів, звичайно, вуличні грабіжники зникли в невідомому напрямку. Оскільки зловмисники нападали і зривали ланцюжок зі спини і абсолютно несподівано для потерпілої, вона не розгледіла обличь грабіжників.

За даним фактом порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України - "Грабіж, вчинений групою осіб". Однак без опису бандитів розкрити його навряд чи вдасться. Хіба що, по щасливому випадку злочинців буде затримано за інший епізод грабежу, і у них вилучать крадені цінності співробітниці Червоного Хреста.

Варто нагадати, що в Одеській області грабіжники розбилися в ДТП, втікаючи з місця злочину з награбованим. Карма наздогнала зловмисників сама – поліція не встигла втрутитися. Про цікавий випадок з трагічним фіналом написав начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ужгороді 33-річний громадянин Єгипту напав на 24-річного громадянина Індії з ножем. Про це передає прес-служба прокуратури Закарпатської області. Як повідомляють копи, ввечері, 13 лютого, підозрюваний єгиптянин вдарив індуса ножем у грудну клітку через що виник між ними конфлікт. Потім зловмисник втік.

Нагадаємо, нелюди напали на беззахисних стареньких заради пенсії: били ногами і битами.

Як повідомляв Знай.uа неадекватний винуватець ДТП домагався копів просто на камеру: я хочу, а мені не дають.

Знай.uа писав, підліток вирішив піти з життя у прямому ефірі: все, з мене досить.