В серйозній аварії на бульварі Перова в Києві постраждали люди. Про це повідомляє телеграм-канал dtp.kiev.ua.

Серйозне ДТП з постраждалими сталося в Києві на Перова/Кибальчича. На даний момент на місці дорожньо-транспортної пригоди працюють рятувальники. Один з автомобілів отримав сильний боковий удар.

Про загиблих поки що не йдеться, але постраждалий учасників автопригоди госпіталізовують медики.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, що підліток загинув під колесами п’яного неадеквата: подробиці трагедії приголомшили Україну. П’яний водій переїхав 17-річного юнака й втік з місця аварії: перші подробиці.

У Моршині водій автомобіля марки "Citroen" збив пішохода. Від отриманих травм юнак помер на місці аварії. Працівникам поліції вдалося затримати чоловіка, який був за кермом.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу.