У центрі столиці сталася чергова масова бійка, в результаті якої жорстоко побили чоловіка. Конфлікт стався на території Arena City (Велика Васильківська, 5) в ніч на неділю, 17 лютого. На ній групі невідомих молодиків арабської зовнішності здалося, що нетверезий киянин зачепив їх честь, внаслідок чого вони "провчили" його, розповідає "Информатор".

Як розповів потерпілий, він виходив із закладу Famous і в цей час незнайомий хлопець з усієї сили вдарив його кулаком в обличчя, від якого він "загубився у просторі". Свідки подзвонили в поліцію, а до хлопця почали підходити хлопці арабської зовнішності і щось обговорювати на підвищених тонах.

Хлопці східної зовнішності були агресивно налаштовані до киянина, вони погрожували проломити йому голову і кричали на очевидців, які знімали конфлікт на відео. Один з нападників заявив правоохоронцям, що "спілкується з впливовими людьми і ні йому, ні його друзям проблеми не потрібні".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поліцейські знайшли у ймовірного нападника сигнальний пістолет, при цьому дозволу на його використання у чоловіка не було. Він стверджував при цьому, що він нібито є, а нетверезого киянина він не чіпав. Також він заявив, що потерпілий з кимось посварився, а тепер звинувачує в цьому невинного.

Згідно з отриманою інформацією, конфлікт тривав більше півтори години, при цьому передбачуваного винуватця конфлікту затримали. Потерпілому хлопцеві надана медична допомога, після чого його госпіталізували з гематомою на оці і травмами голови. Хлопець не заперечував, що п'яний, проте заявив, що зла нікому не бажав і просто прямував додому. Також він пообіцяв, що після того, як прийде в себе, напише заяву на весь агресивний натовп і буде домагатися того, щоб вони понесли покарання.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кияни шоковані випадком з тролейбусом, який стався на одній з вулиць столиці – громадський транспорт просто провалився під асфальт.

Як повідомляв портал "Знай.uа": правоохоронці затримали в центрі Києві ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала випадкових перехожих й виманювала у них гроші.

Також "Знай.uа" писав, що свідки підпалу київського магазину повідомили, що невідомий облив чимось стіну, після чого вона загорілася, але копи не забрали відро з місця події.