16 лютого на Березняках двоє дітей прогулювалися по тонкому льоду озера Тельбін.

Вони опинилися далеко від берега і вмить провалилися у воду.

Наголошується, що постраждалі прогулювалися по льоду заради того, щоб зробити фото. Дівчаток врятували небайдужі люди.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При витаскуванні дітей їх крижаної води, двоє чоловіків також провалилися під лід.

Про це повідомляють очевидці інциденту

Інцидент стався приблизно о 17:00. На щастя, всі учасники події зуміли вибратися на берег до приїзду рятувальної групи. Ніхто не постраждав, а дівчаток передали батькам.

Рятувальники просять киян проявляти обережність і попереджати дітей про небезпеку виходів на лід, особливо, коли на вулиці тепло.

Варто нагадати, що у Львові вдалося врятувати жінку від самогубства завдяки дивним і страшним повідомленням, яке вона надіслала співробітниці. Жінка негайно звернулася в поліцію, і тільки завдяки цьому вдалося в останні хвилини зберегти життя людини, що вирішила звести з нею рахунки. Якби поліція і швидка запізнилися хоча б на саму малісь, все було б скінчено.

Про це розповіли на сторінці патрульної поліції України Facebook.

Про те, що жінка хоче звести рахунки з життям, правоохоронцям повідомила її колега.

«На спецлінію " 102 " звернулася громадянка розповіла: її колега, яка живе на вулиці Окружній, що хоче покінчити з собою», — йдеться в повідомленні.

За словами жінки, її співробітниця надіслала їй дивні повідомлення.

«Інспекторам, що негайно прибули за вказаною адресою, заявниця повідомила: працівниця написала їй повідомлення, з якого стало ясно, що та випила ліки в невідомій кількості», — відзначають в поліції.

Нагадаємо, Стихія спровокувала жахлива ДТП: 47 машин некруто

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Евробляхеры розбилися в жахливій ДТП: авто перетворилося в консервну банку

Також Знай.ua" писав про те, що Нелегальний рудник став могилою для десятків шахтарів, рятувальники не встигають витягувати тіла: перші кадри