У Києві на заїзді на Індустріальний міст автомобіль Toyota Prius патрульних поліцейських зіткнувся з Infinity. Водій Infinity зник з місця події. В результаті аварії копів госпіталізували медики на "кареті швидкої".

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11:20. Про це Інформатор дізнався, побувавши на місці події.

За попередніми даними правоохоронців, кермувальник автомобіля Infinity на заїзді на Індустріальний міст з боку вулиці Вадима Гетьмана влетів у машину патрульних поліцейських і зник з місця події. В результаті аварії копів госпіталізували в найближчу лікарню. У одного з них травма ноги.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Поліцейські оголосили план "Перехоплення"

Шукають автомобіль Infinity чорного кольору на єврономерах. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Поліцейські оголосили план "Перехоплення"

Нагадаємо, що учасниця четвертого сезону популярного шоу “Голос” вбила людину. Вона потрапила у смертельну ДТП. Російська співачка та учасниця 4-го сезону шоу "Голос" збила людину та втікла з місця аварії. Від отриманих травм чоловік помер.
ДТП сталася у Москві в ніч з 16 на 17 лютого близько 06:00. Відомо, що загиблим виявився 37-річний водій таксі. Він вийшов з машини на проїжджу частину через неполадки з автомобілем. Чоловік прагнув виявити проблему та вирішити її.
У цей час на дорозі з'явився машина марки BMW X6. За кермом сиділа Юлія Райнер. Вона скоїла наїзд на водія таксі, який якраз оглядав автомобіль. Від отриманих травм чоловік помер на місці, не приходячи до тями.