17 лютого у столиці пройшов мітинг проти проплачених мітингів, проте людей, які вийшли у центр Києва з транспарантами, ошукали.

Керівник політичних програм та політолог Юрій Романенко написав у себе на сторінці Facebook та виклав фото з мітингу.

Люди стояли з 10 ранку до обіду за 130-150 гривень, які їм пообіцяли організатори мітингу, проте вони так і не дочекались своєї зарплатні. На Контрактову площу вийшло близько тисячі мітингувальників.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мабуть це правильно. Адже велике лицемірство політиків базується на маленькому лицемірстві таких людей, які потім обирають лицемірних політиків. Отримуємо замкнене коло", - написав у себе на сторінці Юрій Романенко.

Уже не вперше українці виходять на мітинги на підтримку, наприклад, вигаданого кандидата у президенти і обіцяють людям заплатити за нього гроші. У Харкові нещодавно пройшов один із таких мітингів, на який вдалося заманити кілька десятків людей.

Раніше ми писали, що у корпорації "Київавтодор" звернули увагу учасників дорожнього руху на те, що сьогодні вночі у зв’язку із ремонтними роботами обмежать рух транспорту. Об’їжджати потрібно буде естакадну частину Південного мостового переходу.

Про це Київавтодор попередив киян і гостей міста на офіційній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що Київ давно вже асоціюється з втомленими дорогами і мостами, і люди вже звикли до такого, проте зрідка трапляються події, від яких волосся стає дибки навіть у тих, кого складно чимось здивувати, що і сталося в суботу, 16 лютого, на одній зі столичних доріг.

Як повідомляв портал "Знай.uа": четвер, 14 лютого, в центрі української столиці правоохоронці затримали ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала перехожих, а також виманювала у них гроші.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві сталась пожежа у фірмовому магазині Roshen, що знаходиться у Дарницькому районі. Пожежна служба прибула на виклик досить швидко і локалізувала пожежу. З'явилося ще одне відео з місця події.