Прикрий інцидент трапився сьогодні, 24 лютого вранці. За попередніми даними, в селі Стоянка Київської області почалася стрілянина. Конфлікт на парковці біля заправки KLO вилився у перестрілку серед білого дня.

За словами правоохоронців, внаслідок перестрілки підтверджено факт того, що постраждала одна людина. А сам нападник, зробивши декілька пострілів, нападник зник у невідомому напрямку. Про це з місця події повідомляє Інформатор.

На місце події прибули екіпажі поліції особливого призначення. Крім того, на заправці працювали співробітники лабораторії, слідчо-оперативної групи та патрульної поліції. Потерпілого забрала карета швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами очевидців, конфлікт, який спричинив за собою стрілянину, брали участь дві людини, стрілок одразу ж зник.

Співробітники поліції відмовилися давати які-небудь коментарі, однак підтвердили, що стрілянина була, і що постраждала людина.

Стан потерпілого на даний момент невідомо. Причину конфлікту і особу нападника належить встановити слідству.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у київському кафе відкрили стрілянину, є поранений. По приїзду в кафе правоохоронці виявили 35-річного чоловіка з пораненням в область живота, якому медики вже надавали першу допомогу. Під час відпочинку в компанії свого друга у них виник конфлікт з іншою компанією, яка складалася з трьох хлопців і двох дівчат. Зав'язалася бійка, після чого один з опонентів відкрив стрілянину з травматичного пістолета. В результаті чоловік отримав вогнепальне поранення черевної порожнини.

Як повідомляв портал "Знай.uа": через аварію на водопроводі в центрі столиці рух тролейбусів у напрямку до Майдану Незалежності перекрито.

Також "Знай.uа" писав, що в Голосіївському районі столиці сталася масштабна пожежа в офісній будівлі. На гасіння вогню у рятувальників пішло кілька годин, при цьому залучили 80 рятувальників та 16 одиниць спецтехніки.