Прикрий інцидент трапився сьогодні у центрі Києва. Відео і допис про це розмістили у місцевому пабліку "Типичный Киев". Як стало відомо, на Контрактовій площі до рук активістів потрапив 18-річний розповсюджувач наркотиків. Із хлопцем активісти вирішили поквитатись самотужки.

"Активісти зловили на Контрактовій площі 18-річного розповсюджувача наркотиків. Після профілактичної бесіди вони прив’язали хлопця до стовпа та згодували йому його ж речовини. Як гадаєте, такий прояв самосуду доречний у сучасному світі"? - йдеться у повідомленні.

Користувачі у мережі не стримують емоцій і не підбирають слів, люди обурені ситуацією і розділились у висловлюваннях на два табори: "Надеюсь всех кто поддерживает таких активистов тоже когда-то привяжут к столбу, ети же активисты", "Когда уже активистов начнут привязывать к столбам?", "Если он от передозировки умрёт - активисты сядут за убийство", "Ему от силы лет 17 , вероятно несовершенно летний , передоз , летальный исход и активным ребяткам светит груповое умышленное убийство с отягчающими. Мне блять тоже все эти непонятные активисты не нравяться и что теперь , привязывать их к столбам , и листовки скармливать".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Активісти зловили на Контрактовій площі 18-річного розповсюджувача наркотиків. Після профілактичної бесіди вони...

Geplaatst door Типичный Киев op Woensdag 27 februari 2019

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Україна залишилася без найпопулярнішого препарату від кашлю: виявився підробкою.

В Україні заборонили відомі симптоматичні ліки проти застуди та грипу Фармацитрон Форте. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру Держслужби лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гаррі Поттер зробив з Деніела Редкліффа алкоголіка: творіння Джоан Роулінг ледь не зламало життя актору. Друзі Деніела Редкліффа боялися, що організм актора цього не витримає.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталася смертельна ДТП: протаранив електроопору і відправив нещасних на той світ. Чоловік разом із пасажиром втекли з місця пригоди.