26 лютого близько 1:30 ночі у Києві поліцейські затримали слідчого ДБР (Державного бюро розслідувань), який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Екіпаж Національної поліції зупинив підозрілий автомобіль і, як виявилося, недарма.

Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які знаходяться у стані алкогольного, наркотичного чи іного оп'яніння або під дією лікарських засобів, які знижують увагу та швидкість реакції) Кодексу про адміністративні правопорушення України.

Директор ДБР Роман Труба повідомив про те, що збирається дочекатися результатів перевірки, яку має провести Управління внутрішнього контролю, і після цього приймати рішення відносно цього працівника. Також він зазначив, що ніяких затримок у часі не має бути. Чоловік нагадав, що вони - новий правоохоронний орган, який має стати прикладом для інших, тому жоден працівник не має права на помилку, і що ніхто нікого "покривати" не буде - якщо порушив закон, маєш відповісти. Роман Труба зазначив, що якщо працівник ДБР порушив закон, то він має піти з посади.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали, що 34-річний харків'янин повісився біля зупинки громадського транспорту на вулиці Олімпійській.

Тіло чоловіка виявили 25 лютого близько 07.30, але про страшну знахідку правоохоронці повідомили тільки на наступний день.

На місце події виїжджали співробітники поліції, слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт. При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Попередня причина загибелі – самогубство через повішення.

Нагадаємо, приватне акціонерне товариство "Київська кондитерська фабрика "Roshen" закінчило 2018 рік з небувалими прибутками.

Як повідомляв портал "Знай.uа": історія бійця, який призвався і ледь не помер. Він отримав групу по інвалідності ще з дитинства, він теоретично був непридатним до служби, але хлопця все одно забрали в армію.

Також "Знай.uа" писав про справу Зайцевої та Дронова: всі подробиці від ДТП у Харкові до вироку.