Трагічна дорожньо-транспортна пригода трапилась вранці в суботу, 9 березня. У аварії на вулиці Нижньоюрківська в Києві автівка влетіла в огорожу. Автомобіль Daewoo, уникаючи зіткнення з Mercedes, врізався в огорожу. Цим самим не залишилось шансів вижити у пасажира.

Як повідомляє видання Інформатор, в результаті прикрої автопригоди, одна людина загинула, ще одна отримала травми і була госпіталізована.

За попередніми даними, автомобілі їхали назустріч один одному, однак раптово з якоїсь причини не поділили дорогу, внаслідок чого сталася дорожньо-транспортна пригода .

Автомобіль Daewoo, намагаючись уникнути зіткнення, врізався в бетонну огорожу, в результаті чого його пасажир помер від отриманих травм на місці, а водія забрала швидка допомога.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Примітно, що кермувальник автомобіля Mercedes з місця аварії втік.

Нагадаємо, у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто: термінова госпіталізація. Хлопець весело утікав від копів, але тепер його чекає суворе покарання

Увечері 8 березня в Києві поліція затримала нетверезого 16-річного хлопця, який вкрав у батька машину і потрапив в аварію з патрульною машиною Toyota Prius.

Поліція гналася за Lancia, коли отримала повідомлення про викрадення машини і помітили її на вулицях столиці.

Водій ігнорував вимоги поліцейських і почав тікати. У підсумку хлопець не зміг вписатися в поворот, протаранивши патрульну машину.

Поліцейського госпіталізували з пораненням руки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Під Києвом авто зім'яло в коржик, п'ять жертв: підлітки каталися вночі

Також "Знай.ua" писав про те, що Криваву ДТП у Харкові спустять на гальмах: після суду над Зайцевою сталося несподіване.