Столичні чиновники запропонували киянам цікаву адмінпослугу, яка полягає у моделюванні різноманітних життєвих ситуацій.

Про це стало відомо із повідомлення святошинського ЦНАП у Facebook.

У повідомленні йдеться, що моделювати можна різноманітні життєві ситуації, важливі у житті кожного українця - реєстрацію народження дитини, шлюбу і так далі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Сьогодні в ЦНАП при Святошинській РДА вперше обслуговували клієнта, що завітав з метою отримання комплексу адміністративних послуг, пов’язаних з державною реєстрацією народження дитини. Це був мешканець Святошина Сергій Василенко. Йому було запропоновано отримати весь комплекс послуг за його моделлю життєвої ситуації, а саме: оформити свідоцтво про народження дитини, реєстрацію місця її проживання та оформити всі необхідні документи для отримання матеріальної допомоги при народженні дитини", - розповідають в установі.

За словами киянина, дуже зручно було за один візит в одне місце вирішити відразу декілька питань.

"Я задоволений, що зміг подати під час одного відвідування в одному місці документи з різних питань, пов’язаних з таким приємним моментом у житті – народженням дитини. Адже відомо, що новонароджені потребують чимало часу й сил батьків. Дякую працівникам центру за якісну та професійну роботу та за надану можливість оперативно вирішити різні питання, пов’язані народженням донечки Аріни", - сказав Сергій.

У святошинському ЦНАП надаються комплексні адмінпослуги за моделями життєвих ситуацій (фото) Концептуально створення...

Geplaatst door Святошинський Район op Woensdag 13 maart 2019

Нагадаємо, єдина електронна картка, якою в Києві можна заплатити за проїзд як у метро, так і в комунальному наземному транспорті, лише нещодавно надійшла у продаж, однак уже встигла зібрати негативні відгуки містян.

Як повідомляв раніше Знай.ua, опалювальний сезон у Києві завершиться, коли протягом трьох діб середня добова температура повітря не перевищуватиме 8 градусів тепла.

Також Знай.ua писав про те, що останнім часом почастішали скарги про те, що платіжки за газ не приходять.