В одній зі столичних шкіл дівчата влаштували криваві розбірки. Біля школи №294 на Троєщині жорстоко побили однокласницю, та змусили на колінах просити вибачення у підлітків.

Відповідне відео було опубліковано у Facebook "Київ оперативний".

Як видно на відео, що знімали очевидці, кілька підлітків налітають на дівчину і починають бити, в хід ідуть навіть ноги, незважаючи на те, що дівчина, на яку напали стає на коліна і каже "будь ласка".

Автор відповідного поста під відео зазначив, що хоча в Україні був прийнятий закон про буллинге, це не зупиняє молодь від таких жорстоких дій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На кадрах видно, що обличчя дівчини після побиття виглядає дуже спотвореним.

Закон про булінг працює, але це ніяк не стримує «молодь»... Київ, школа #294

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 14 maart 2019

Кадри не залишили байдужими багатьох українців. Деякі користувачі навіть заявили про необхідність організувати виправні табори суворого режиму для такої молоді. Інші також запропонували провести такий молоді екскурсії по зоні і вважають, що таким способом вся їхня сміливість у мить зникнути.

Нагадаємо, у російському місті Ардон, що в Північній Осетії, місцевий депутат напав на вчительку просто на очах у переляканих учнів та жорстоко побив педагога.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Миколаєві, де виступав кандидат у президенти Олександр Вілкул, праворадикальні активісти кинули презерватив, наповнений зеленкою, в агітаторів кандидата, які перевозили рекламні матеріали.

Також Знай.ua писав про те, що українаці стали на захист довкілля. У різних містх влаштовують флешмоб, де закликають всіх приєднатися до всеукраїнського прибирання сміття на вулицях.