Жорстокість деяких українців вражає навіть бувалих поліцейських. Чимало випадків насильства пов'язані зі спробами заволодіти чужими грошима або майном, але ще більше – на побутовому грунті або під час спільного розпиття алкогольних напоїв. Нерідко дружні посиденьки раптово перетворюються на сцену з якогось кривавого фільму жахів.

Столичні поліцейські були шоковані зустріччю з чоловіком, який ніс у руках не зовсім звичайні предмети, розповідає Politeka. За інформацією правоохоронців, на вулиці Симиренка патрульні зупинили чоловіка в неадекватному стані, який розгулював з двома кривавими ножами в руках. Під час допиту поліції вдалося встановити особу чоловіка, а також місце його проживання.

Ніж у крові

Прибувши за вказаною адресою в парадному між 5 і 6 поверхами будинку на вулиці Булгакова було виявлено закривавлене тіло іншого чоловіка - труп знаходився на сходовому прольоті. Подробиці жахливого інциденту наразі встановлюються.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що столичні поліцейські розповіли, що до них звернулися місцеві жителі із повідомленням про те, що на Русанівському бульварі невідомий кидається на випадкових перехожих з мачете: "Співробітники поліції поспілкувалися зі свідками події та опитали правопорушника. Він - місцевий житель, 1996 року народження. За його словами, даний предмет він знайшов на узбіччі дороги і вирішив залишити собі".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": ввечері в неділю, 17 березня, Рівненська поліція жахнулася страшній трагедії – молода мати зарізала свою дитину. Прибулі на місце події медики констатували смерть малюка у віці одного місяця. За попередньою інформацією, дівчина перебувала на психіатричному обліку.

Також "Знай.uа" писав, що під час суду стрілець, який вчинив теракт в Новій Зеландії, не розкаявся і показував нацистські жести. Як стало відомо, суд над молодим чоловіком тривав рівно хвилину. В результаті кривавої трагедії в країні посилено роботу правоохоронних органів, зокрема, неподалік від мечетей та інших громадських установ.