У понеділок, 18 березня, стало відомо про пожежу в одному із столичних магазинів Roshen.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на інформацію очевидців інциденту.

У повідомленні сказано, що пожежу помітили близько 15.10 у магазині, що знаходиться по вул. Хрещатик поруч з Бессарабською площею.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вогонь спалахнув біля входу в магазин. Судячи за словами очевидців його швидко загасили. Наразі поліція з'ясовує обставини займання.

Варто нагадати, що ввечері 17 березні невідомі підпалили магазин Roshen на Оболонському проспекті в Києві. Розпочато досудове розслідування за ст 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Всі знайдені на місці пригоди речові докази направлені на експертизу.

Нагадаємо, у неділю, 17 березня горіла будівля фірмового магазину "Roshen" у Києві.

Інцидент стався пізно вночі в Оболонському районі столиці, біля станції метро "Героїв Дніпра". Про це розповіли представники Нацполіції Києва.

"З місця події вилучили речовину невідомого походження, її направили на проведення експертизи", - зазначили в поліції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, приватне акціонерне товариство "Київська кондитерська фабрика "Roshen" закінчило 2018 рік з небувалими прибутками.

Про це повідомляють ЗМІ.

Українці буквально оніміли від цифр - наразі вже відомо, що вказана фабрика входить до корпорації Roshen, якою володіє чинний президент Петро Порошенко та завершила рік з чистим прибутком у 11,1 мільйона гривень. Це в 4 рази більше за показники роботи президентського підприємства за 2017 рік.

Також Знай.ua писав про те, що пенсії українців, не зважаючи на анонсовані у 2019 році "підвищення", залишаються одними із найнижчих у світі.