Столичним поліцейським вдалося затримати чоловіка, який спробував підпалити магазин Roshen.

Цю інформацію передає "Информатор".

У понеділок, 18 березня, невідомий у центрі Києва кинув ємність із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen. Співробітники магазину оперативно загасили вогонь за допомогою ручного вогнегасника. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Поліцейським вдалося затримати чоловіка, який кинув вибуховий пакет.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

По спецлінії "102" в Печерський відділ управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік кинув ємність з невідомою речовиною у вітрину магазину на вулиці Хрещатик. В ході відпрацювання території співробітники карного розшуку знайшли і затримали 53-річного жителя Києва. Його доставили в управління поліції для дачі пояснень.

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На місці працює слідчо-оперативна група.

Поліція
Поліція

Нагадаємо, у неділю, 17 березня горіла будівля фірмового магазину "Roshen" в Києві.

Інцидент стався пізно вночі в Оболонському районі столиці, біля станції метро "Героїв Дніпра". Про це розповіли представники Нацполіції Києва.

"З місця події вилучили речовину невідомого походження, її направили на проведення експертизи", - відзначили в поліції.

Подію кваліфікували за ч. 2 ст. 194 ККУ " умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Згідно з чинним законодавством, винним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 15 років.

Також портал писав, що на Дніпропетровщині власник євробляхи замість документів, кинув у поліцейських бойову гранату.

Ввезення євроблях в Україну
Ввезення євроблях в Україну

Як повідомляв портал Знай.uа, в Маріуполі прогримів вибух, їдкий дим видно з усіх районів міста, люди в паніці.

Як стало відомо, на території меткомбінату "Азовсталь", в районі доменного цеху сталася масштабна пожежа. На відео, яке зняли очевидці, видно, що над підприємством стоїть величезний стовп вогню і диму.