У Києві в Шевченківському районі на перехресті вулиць Олени Теліги та Дорогожицької стався масштабний дорожній інцидент, в якому взяла участь маршрутка і три легковики. У результаті жахливої автотрощі до лікарні госпіталізували чотири людини, один з них - у важкому стані. У мережі з'явилося епічне відео моменту дорожньо-транспортної пригоди, яке зняли камери спостереження.

Кермувальник автомобіля Chevrolet втратив керування та влетів у задню частину маршрутки. Після цього автомобіль розвернуло на 180 градусів, після чого тут же спалахнув вогнем.

Аварія сталася 18 березня близько 18:03. Відео про це оприлюднили на youtube-каналі dtp.kiev.ua. Медики терміново госпіталізували безліч потерпілих, а водія довелося буквально вирізати із пошкодженого автомобіля.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На відео чітко видно, як Chevrolet на шаленій швидкості наближається до перехрестя. Перед перетином вулиць він чіпляє Fiat, потім Mitsubishi і врізався в маршрутне таксі "Богдан".

Після аварії загорівся Chevrolet. На щастя, водії, що проїжджали повз, відразу відреагували на спалах і самостійно до прибуття рятувальників ДержНС загасили полум'я самостійно за допомогою вогнегасників.

Однак, щоб витягти постраждалого водія, знадобився спеціальний інструмент рятувальників.

В Киеве на Телиги Chevrolet протаранил две легковушки и автобус: появилось видео момента аварии В Шевченковском районе Киева на пересечении улиц Елены Телиги и Дорогожицкой произошло масштабное ДТП. В результате аварии в больницу госпитализировали четыре человека, один из них в тяжелом состоянии. В сети появилось видео момента ДТП, которое засняли камеры наблюдения. Авария случилась 18 марта около 18:03. Об этом Информатору стало известно на месте происшествия. На видео отчетливо видно, как Chevrolet на высокой скорости приближается к перекрестку. Перед пересечением улиц он цепляет Fiat, потом Mitsubishi и врезается в маршрутное такси «Богдан». После аварии Chevrolet загорелся. К счастью, очевидцы ликвидировали возгорание и не дали огню распространится. Однако, чтобы извлечь пострадавшего водителя понадобился специальный инструмент спасателей. Стоит отметить, что стрелка на спидометре Chevrolet замерла на отметке 160 километров/час. В больницу с незначительными травмами попали три пассажира маршрутки, а водитель Chevrolet госпитализирован в тяжелом состоянии. https://youtu.be/mmmTBSn9ZCk https://kiev.informator.ua/2019/03/20/v-kieve-na-teligi-chevrolet-protaranil-dve-legkovushki-i-avtobus-poyavilos-video-momenta-avarii/?utm_source=telegram&utm_medium=cpc&utm_campaign=informator

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 19 maart 2019

Варто відзначити, що стрілка на спідометрі Chevrolet завмерла на позначці 160 кілометрів/годину. У лікарні з незначними травмами потрапили три пасажири маршрутки, а сам кермувальник Chevrolet госпіталізований у важкому стані.

Нагадаємо, у Києві некерована іномарка розтрощила два авто і спалахнула, як факел: водій горів живцем.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві Skoda і Daewoo потрапили в смертельну ДТП, постраждала дитина: перші кадри

Також "Знай.ua" писав про те, що У Харкові поліцейська влаштувала смертельну ДТП: медики рятували до останнього