У ніч на п'ятницю, 22 березня, у Києві сталась страшна трагедія. У магазині квітів виявили повішеного чоловіка.

Інцидент стався на вулиці Олени Теліги, 17. Про це повідомляє "Інформатор".

Як стало відомом, просто на робочому місці повісився продавець квітів. Чому чоловік звів рахунки з життям і своєму МАФі, наразі не відомо.

продаж квітів

До працівників поліції звернулися рідні про зникнення 28-річного чоловіка, який працював продавцем в цілодобовому квітковому магазині.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

поліція

Коли поліцейські приїхали на роботу до чоловіка, то з'ясували, що МАФ закритий. Коли вони потрапили всередину, то знайшли чоловіка повішеним. Поруч з тілом виявили передсмертну записку, в якій було написано: "Вибачте, що підвів".

Його знайомі розповіли правоохоронцям, що продавець був добрим і чуйним. Незадовго до трагедії він "взяв товар у борг, після чого йому погрожували вбивством, якщо він не поверне потрібну суму".

Також за день до самогубства з уст продавця пролуна фраза: "Завтра я повішуся".

Нагадаємо, 4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кіта Флінта, якого називають "королем електронного панку".

Як повідомляв портал Знай.ua, в "АТБ" чоловік порізав собі вени після спілкування з охороною. Його запідозрили у крадіжці і викликали окремий загін охорони. Чоловік не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом

Також Знай.ua писав про те, що мама семикласника Алла Пономаренко-Кравченко ділиться в соціальній мережі Фейсбук тим, що над її дитиною знущається хлопчик, старший всього на рік. Жінка боїться, що з її дитиною може статися непоправне.

Дивіться: Вибори в Україні та зарплата Коболєва