В українській столиці в ніч з 22 на 23 березня стався жахливий інцидент. Відомо, що в результаті жорсткого конфлікту центральні вулиці Києва почули звуки стрілянини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних копів.

Так, за інформацією київських правоохоронних органів, під час конфлікту, який виник між двома водіями після скоєння ДТП, один з чоловіків дістав пістолет і почав стріляти по машині опонента. На щастя, в результаті ніхто не постраждав. Слідчі кваліфікували дії зловмисника як хуліганство.

Відомо також, що інцидент стався ввечері 22 березня в Печерському районі столиці. Три автомобілі - Maserati, Toyota та KIA рухалися Парковою дорогою, а при виїзді на вулицю Грушевського зіткнулися на дорозі. Чоловіки почали суперечку - і водій "Мазератті" дістав зброю і почав стріляти по "КІА". Після цього зловмисник залишив свій автомобіль і зник з місця події.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Водій обстріляної "КІА" 27-річний киянин не постраждав. На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції та експерти-криміналісти. Правоохоронці вилучили стріляні гільзи, які направлять на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років ув'язнення. Зараз правоохоронці проводять усі необхідні заходи для встановлення та затримання стрілка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 21 березня, у Дніпрі стався жахливий інцидент. На вулиці Юрія Кондратюка місцевий житель відкрив стрілянину з рушниці, щоб розполохати дітей у дворі. Як повідомляють копи, хлопчики гралися на території котельні, що сильно не сподобалося чоловікові з будинку навпроти. Він став кричати на школярів, але ті спочатку відмовчувалися, а потім нагрубили. Після цього чоловік дістав пневматичну рушницю і вистрілив по дітям.

Нагадаємо, шпигуни Путіна прорвалися в українське метро: готувався теракт, сотні життів під загрозою.

Як повідомляв Знай.uа озвірілий водій вантажівки влетів у натовп: дорога закривавлена і всіяна тілами, відео дикого нападу розлетілося мережею.

Знай.uа писав, терористи рознесли відразу п'ять мечетей: люди бояться вийти на вулицю.