У неділю, 24 березня, в Голосіївському районі Києва стався смертельний інцидент. Попередньо, чоловік посварився з дружиною через його пристрасть до ігрових автоматів і під час конфлікту штрикнув ножем кохану. Це сталося на вулиці Лятошинського, 14 поруч з ринком "Теремки-2" близько 01:30.

Від ножового поранення жінка 1978 року народження раптово померла. Про це пише Інформатор.

За попередньою інформацією, вбивство скоїв раніше судимий, 52-річний чоловік, який був чоловіком загиблої. Також він проходив реабілітацію в наркологічному центрі. Але за його словами, зарізав дружину не він, а незнайомий перехожий, а йому залишалося лише спостерігати, як кохана помирає у нього на руках. Правоохоронці знайшли поряд з місцем інциденту закривавлений ніж, а передбачуваний зловмисник при допиті плутався у фактах і ще до того, як співробітники поліції виявили знаряддя вбивства, стверджував, що ніякого ножа не бачив і нічого не знає.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Виявилося, що пара прожила разом 24 роки, у них є двоє спільних дітей: 16-річний хлопчик та 21-річна дівчинка. Жінка чекала на чоловіка, коли він перебував у в'язниці, але за його словами, у них часто траплялися конфлікти через її "пригоди наліво". Жили вони в будинку поруч з місцем події. Чоловік розповів правоохоронцям, що вночі з 23 на 24 березня пішов у заклад з гральними автоматами, дружина в цей момент знаходилася в їх квартирі. Але через якийсь час роздратована жінка прийшла в заклад і почала з'ясовувати стосунки з чоловіком. Після того, як вона висловила своє невдоволення, вийшла на вулицю і попрямувала у бік будинку. Чоловік нібито пішов за нею і, повернувши за поворот, побачив поруч з коханою невідомого, який помітивши чоловіка, втік. А жінка впала на землю та померла.

Правоохоронців і "швидку" викликали перехожі. Але прибулим на місце медикам залишалося лише констатувати факт смерті. Чоловіка загиблої затримали і повідомили йому про підозру у вбивстві.

Нагадаємо, невідома отрута ледь не убила десятки українців на борту літака.

Як повідомляв Знай.uа, знайшли тіло зґвалтованої й убитої військової: родичі вимагають смертної кари.

Знай.uа писав, молоду співачку в положенні вбили прямо на сцені: відмовлялася встати.