Кричущий випадок побиття маленьких дітей стався в приватному дитячому садку Казкова країна у Вишгороді Київської області. Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

У правоохоронні органи звернувся житель Вишгорода із заявою про побиття дитини в одному з приватних дитячих садків міста. Поліція почала розслідування.

Після звернення жителя Вишгорода поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126 (Побої та катування) Кримінального кодексу України. Він звинуватив виховательку Гребенюк Валерію Миколаївну у побитті дитини.

На даний момент працівницю дитячого садка, на адресу якої надійшли звинувачення, відсторонили від виконання службових обов'язків.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Власне розслідування проводить відділ освіти Вишгородської міськради.

Напередодні у соцмережі Facebook користувачка Вікторія Бредіхіна оприлюднила відео, зняте камерою спостереження, на якому вихователька з Казкової країни штовхає, хапає за шию і трясе дітей в роздягальні.

Користувачі мережі обурилися таким жорстоким поводженням з маленькими дітьми і залишили під відео чимало гнівних коментарів.

"Руки висмикнути і по морді. А директора вигнати раз глуха і сліпа, не бачить нічого...Вона наймана швидше за все в приватному садку, була б засновником, то не допустила б очорняти свій бізнес всякої мерзотою..", "Це як треба ненавидіти дітей. Вони ж маленькі зовсім ще", "Я навіть не додивилася", - обурюються коментатори.

Завтра Димон идет в садик. Страшно,что творится, надеюсь в нашем такого нет😥 На видео воспитатели садика "казкова країна" Гребенюк Валерия Николаевна.

Geplaatst door Виктория Бредихина op Donderdag 21 maart 2019

Нагадаємо, у Харкові на першокласника написали 8 заяв в поліцію. Конфлікти в першому "А" відбуваються майже щодня.

Як повідомляв Знай. ua, нещасного дитини калічать щодня, на крик про допомогу закривають вуха. Сварка переросла в жорстоке побоїще, в хід пішли навіть ноги.

Знай. ua писав, що горе-мати знімала в порно 4-річного сина. Шокуючий злочин виявили співробітники кіберполіції.