В результаті вибуху в київській квартирі загинув громадянин РФ, який перебував у розшуку за вбивство, вчинене в Україні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Пригода сталася вчора близько 23 години на проспекті Науки. У поліцію надійшло повідомлення, що в Голосіївському районі столиці прогримів вибух. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіальних управлінь поліції, вибухотехніки та патрульні поліцейські", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці припускають, що вибух стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм, зазначив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин після огляду місця події.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Поліцейські встановили особу загиблого, це - 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні та знімав квартиру на проспекті Науки", - повідомив Волошин.

При огляді сапери вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, декілька паспортів різних держав і мобільні телефони.

"Матеріали належним чином занесли до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Зараз слідчі визначаються з правовою кваліфікацією події", - додав Волошин.

Раніше повідомлялося, що в колумбійському місті Калі 32-річна жінка та за сумісництвом багатодітна мати померла від тривалого заняття сексом зі своїм партнером.

В якийсь момент активно здійснюючи фрикції партнер виявив, що його дівчина не подає ознаки життя. Прибула швидка госпіталізувала потерпілу, але врятувати її не вдалося.

Як відзначають журналісти, жінку знали під прізвиськом «Хижачка» через свій неприборканий сексуальний темперамент.

Нагадаємо, Львівщина в сльозах прощається з хоробрим поліцейським, які віддали життя за Україну.

Як повідомляв Знай.иа, у США помер легендарний музикант: 4 Оскара і 10 Греммі.

Знай.иа писав, мумія роками "жила" по-сусідству з тернополянами.