Київські правоохоронці затримали чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у жорстокому вбивстві таксиста і подальшому його спаленні, про що стало відомо з повідомлення першого заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна на його сторінці в Facebook.

У повідомленні говориться, що розслідування почалося в середу, 20 березня, коли в Яготинському районі Київської області 73-річна жінка виявила обгорілий чоловічий труп, який лежав на узбіччі дороги: "21 березня в поліцію звернулася жінка, яка повідомила, що зник її чоловік, 1982 року народження, який працював водієм в службі таксі на власному авто Аudi A-5".

Місце злочину

Крім того, поліцейський додав, що 23 березня вдалося встановити та затримати підозрюваного у цьому страшному злочині – ним виявився громадянин Республіки Білорусь, 1990 року народження, якого на батьківщині розшукували за шахрайство. Останнім часом він жив у столиці України.

Аброськін написав: "Питання: за що вбив? Відповідь: потрібні були гроші, убив з метою заволодіння автомобілем для подальшого продажу на запчастини. Жорстоко вбивав, а потім вивіз і підпалив, щоб і слідів людини не залишилося".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Затриманий злочинець

В результаті заради автомобіля 2012 року випуску позбавили життя молоду людину, забрали у матері сина, а у його дружини – чоловіка. При цьому вбивцю надовго відправлять до в'язниці, а його дитина народиться без батька.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що сварка між подружньою парою в Голосіївському районі столиці закінчилася трагедією. Чоловік посварився з дружиною через його пристрасть до ігрових автоматів і під час конфлікту штрикнув ножем кохану – жінка від отриманої рани померла.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в одній з київських квартир стався вибух, який забрав життя людини. Однак на ділі все виявилося ще складніше – з'ясувалося, що загиблий був громадянином країни-агресора і розшукувався за вбивство, яке скоїв на території нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що в садку Вишгорода Київської області стався кричущий випадок – вихователь знущалася і била маленьких дітей, що потрапило на камеру спостереження.