Незважаючи на значні штрафи і шанс позбутися прав на тривалий термін, практика показує, що українським водіям на це абсолютно наплювати. Більш того, як діючі, так і колишні чиновники нерідко люблять поганяти під градусом, демонструючи вищий ступінь нехтування законом.

Видео с места В Киеве на Столичном шоссе с погоней патрули Кобра остановили пьяного экс-депутата от Батькивщины, Игоря С на Ауди.. Драгер показал 2.39 промилле что в 22 раза выше нормы. Кобра, спасибо за службу! Вы еще против возвращения ГАИ? @dtp.kiev.ua

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 7 april 2019

У Києві на Столичному шосе після погоні патрулі Кобри зупинили п'яного в мотлох екс-депутата від Батьківщини, Ігоря С, який так-сяк намагався їхати на Ауді. Після того, як він пройшов тест на драгері, не по собі стало всім присутнім - він показав 2.39 проміле, що в 22 рази вище норми.

Автор новини під відео написав: "Кобра, дякую за службу! Ви ще проти повернення ДАІ?"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що центр столиці нашої країни паралізувала жахлива ДТП за участю трьох автомобілів, при цьому рух по дорозі затрудненим не був, про що свідчать записи з камер спостереження. Згідно отриманої інформації, легкове авто Opel рухалося в бік Бессарабського ринку в середньому ряду руху. В попутному напрямку з ним прямував автомобіль Subaru. Коли водій Opel почав повертати ліворуч, друге авто влетіло йому в бік, після чого перекинулося і знесло паркан.

В результаті аварії постраждали водій і пасажир Subaru, після чого їх спішно госпіталізували співробітники швидкої допомоги. На відео моменту аварії можна побачити, що водій Opel намагався повернути з другого ряду на іншу вулицю, що заборонено правилами дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні виборів столичного мера киянам показали, що залишить після себе Кличко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": київський метрополітен остаточно відмовиться від жетонів, як тільки в столиці буде запущена у промислову експлуатацію автоматизована система оплати проїзду "АОСП".

Також "Знай.uа" писав, що враховуючи прогноз Укргідрометцентру про стабільній погоді, - більше 8 градусів тепла протягом дня, прийнято рішення завершити опалювальний сезон не 15-го, а 6-го квітня.