У Києві на гарячому попалась жінка, яка просила милостиню в метро. Як виявилось, вона видавала себе за людину з проблемами зі здоров'ям. Про це повідомляється у Facebook на сторінці "Київ оперативний", де опубліковано відповідне відео.

У повідомленні сказано, що часто кияни могли зустріти жінку-інваліда в метро. У бідолашної ноги були скручені всередину, вся трусилася, голова хиталася і жила окремим життям від тіла, жалісний голос зводив з розуму сердобольних і небайдужих людей.

"Як виявилося, це все обман. Кожен день у неї змінювалися симптоми, або вона перегравала. І тут! У день моєї зйомки її в метро, через пару годин зустрічаю її абсолютно здоровою, з пачкою грошей в ТЦ "Проспект", - йдеться в повідомленні.

Многие киевляне видели ее в метро. Ноги скрученны внутрь, вся тресется, голова шатается, жалостный голос. Но! Как оказалось, это все обман. Каждый день у нее менялись симптомы, либо она переигрывала. И тут! В день моей съёмки ее в метро, через пару часов встречаю ее абсолютно здоровой, с пачкой денег(!) в ТЦ " Проспект". Я так был удивлен магии исцеления, что аж воскликнул, она это услышала и кажись поняла, что я что-то знаю, после чего стала быстро направляться к выходу. Я пошёл за ней, думаю, может показалось, а нет - уверено топает своими «ромскими» здоровыми ножками на выход.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 12 april 2019

"Я так був здивований магією зцілення, що аж вигукнув, вона це почула і зрозуміла, що я щось знаю, після чого стала швидко прямувати до виходу. Я пішов за нею, думаю, може здалося, а ні - впевнено тупотить своїми "ромскими" здоровими ніжками на вихід", - розповів автор відео.

Дехто із киян каже, що дівчина багато років вже в цьому бізнесі.

Відео в соцмережі активно коментують користувачі: "Був час, коли кожен день їздив у метро і люди дуже часто давали гроші. Їм вірити не можна абсолютно і, в свою жалість і співчуття потрібно направляти в потрібне русло. Краще годують бездомних тварин", " давати їм гроші. Є безліч фондів, де потрібна допомога і є всі документи. А ці подаяння - гра на публіку. Вже скільки репортажів було про обман, а все одно гроші кидають в пакетика", "Досить подивитися на її взуття!При таких патологіях вистачає пару днів,щоб вона стопталась в бік викривлення,а у неї все ціле!Оскара їй!ютно і, в свою жалість і співчуття потрібно направляти в потрібне русло. Краще годують бездомних тварин".

Нагадаємо, Елтон Джон опинився в інвалідному кріслі: що сталося з геніальним музикантом.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Вупі Голдберг знову обдурила смерть.