У ніч на неділю, 14 квітня, на Дарницькій площі в Києві зіткнулися два таксі Mazda 3 і Hyundai Elantra, внаслідок чого обидва автомобілі загорілися.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що на місце катастрофи відразу ж прибули рятувальники, які боролись із вогнем близько 20 хвилин. У результаті обидва автомобілі серйозно обгоріли.

На Дарницкой площади столкнулись две машины и сгорели дотла

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 13 april 2019

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Водій Mazda розповів, що виїжджав з кругового руху у бік Харківського шосе, проте у цей момент отримав удар іншого авто. Після чого вискочив на вулицю, а автомобіль охопило полум'я. Він зазначив, що рухався на зелений сигнал світлофора.

У свою чергу водій Hyundai розповів, що їхав з Харківського шосе у бік мосту Патону і також стверджує, що рухався на зелений сигнал світлофору. У двох автомобілях окрім пасажирів більше нікого не було.

Варто нагадати, що 12 квітня в Харкові відбулося незвичайне ДТП за участю трамвая. На фото, яким поділилися очевидці в соціальних мережах, можна помітити, як трамвай 12-го маршруту зійшов з рейок і виїхав на дорогу.

Нагадаємо, на одній з київських запровок сталася ситуація, що більше нагадує голлівудський "трилер" за участю п'яних, тверезих і наркомана. На одній з АЗС на Кільцевій дорозі Києва з'явився автомобіль з нетверезим водієм і тут же сталася ДТП. Чоловік вважав, що він правий і зав'язав бійку з опонентом. Він вів себе так буйно, що присутнім водіям і персоналу заправки довелося прив'язати його скотчем до стовпа.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харкові у п'ятницю, 12 квітня, сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, у результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також "Знай.ua" писав, що мешканців України очікує справжня транспортна "революція" - українцям пообіцяли замінити всі маршрутні таксі на сучасні автобуси. За словами Володимира Омеляна, до 2030 року всі міські маршрутки в Україні будуть замінені на сучасні Неоплани і їх аналоги.

Порошенко дуже важко буде розлучатися з владою - Гайдай